Ruta ett

image

För en vecka sen stod det “fältstudie” på schemat. Det visade sig innebära en förmiddag inne på ett köpcenter. Vi fick i uppgift att leta intryck och utifrån detta skapa en enruting till nästa vecka. Vi vandrade iväg och jag hamnade i en glasbro mellan köpcentrets två byggnader. Det var väldigt instängt där och hissmusiken var mycket högre än någon annanstans.

Där stod jag och spanade ut över Malmö och efter en stunds spanande såg jag en man som försökte sälja Faktum. Det verkade dock som att de han försökte sälja till var mer intresserade av att köpa andra saker, inne i köpcentrumet. Så detta blev min enruting. Jag har lite svårt för övertydlighet och den här kan mycket väl ha blivit lite väl otydlig. Kanske blev det kort och gott en bild, snarare än en serie. Och kanske la jag ner lite väl mycket tid på uppgiften. Jag ritade upp den här i A3-format för att kunna rita ut alla små fina detaljer.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s