Hemligt kuvert

För några dagar sen fick vi en uppgift i skolan som gick ut på att skapa på beställning. Vi fick dra varsitt slumpat kuvert ur en hög och i varje kuvert låg en unik sak. Denna sak hade vi nu 4 timmar på oss att skapa någon sorts serie utav. Den enda begränsningen vi hade var en A4-sida.
Min sak var ett gammalt omslagspapper från ett garnnystan som såg ut som att det var från 60-talet och jag trodde först det hade med hår och peruker att göra för etiketten pryddes av ett kvinnoansikte med jättestort hår.

image

Jag använde denna karaktär och stilen den var ritad i till min serie och kokade ihop en berättelse inspirerad av verkligheten. Och så här blev det:

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s