Rockumentär

Det har varit lite dåligt uppdaterat här på sistone, igen. Mycket jobb, men också har jag varit på semester. I USA. Tillsammans med min vän Erik, som ville till punkfestivalen Plan-It-X Fest i Bloomington, USA. Jag hade inte hört något av banden (förutom Kimya Dawson, som dock ställde in), så allt var helt nytt. Men det var en fantastisk upplevelse och eftersom jag just köpt mig en ny kamera (det lönar sig att knega) så spelade jag samtidigt in en liten (52 min lång) dokumentär om min resa till denna lilla festival jag inte visste något om.

En annan anledning till att det varit dött här på sistone är att jag arbetat med ett ganska stort projekt som jag inte vill avslöja för mycket av innan jag har något handfast att visa, vilket jag kommer ha inom kort. Så håll utkik efter det!

3 reaktioner på ”Rockumentär

  1. Hej Steve!
    Jag skriver en handbok om ”Konsten att odla staden” (kommer ut våren 2013). Ett kapitel handlar om att skörda utan att odla och i det har jag skrivit en instruktion för hur man skördar ur containrar. Fick tips om att du och Peter Widell är proffs på detta och jag undrar om ni vill ha med era bilder på containerskördar? Det hade varit superkul! Såg några fina där ni hade radat upp massor av mat. Hör gärna av er till mig: saravondanielsson@yahoo.se, Mob: 0737 – 00 43 63
    /Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s