Jag är en trollkarl!

Jag blev tillfrågad av Harry And The Potters om jag ville göra affischen till deras kommande Sverigeturné. Det lät så klart himla kul. Jag har egentligen inte mer relation till Harry Potter än att jag nån gång satt med en stund när min brorson kollade på de svenskdubbade filmerna när han var liten. Men häromåret var jag på Plan-It-X Fest i USA och fick då se Harry And The Potters spela. Det var en fantastisk upplevelse, fastän jag knappt visste vem Voldemort var. Så himla peppig stämning både från band och publik. Så när de hörde av sig och undrade om jag ville göra ett screentryck åt dem kunde jag inte säga nej. Också för att jag inte tryckt på länge och bara väntat på en ursäkt att göra det.

Jag belyste ramarna på finfina kollektivverkstaden Kontrapunkt men själva tryckandet gjorde jag hemma i källaren.

När jag flyttade hit för två år sen var en av många grejer som gjorde mig peppad det stora verkstadsutrymmet i källaren. Det används främst till blomplantering och möbellagning men jag såg möjligheten att möblera om för att trycka screen. Och nu två år senare fick jag äntligen tillfälle att ta tag i den planen. Det var bara en himla massa sågspån, damm och spindelnät som skulle forceras först. Men det gick superbra!


Om du är sugen på att köpa ett sånt här tryck så ta dig till en av dessa spelningar. De kommer nämligen sälja dem där. Här finns mer detaljer om datum och platser.

Och om du undrar vilka Harry & The Potters är så kan du titta på den här videon:

En reaktion på ”Jag är en trollkarl!

  1. Tack Steve för dina serier. Läste precis Ett För Allt. Skitbra helt enkelt. Ser fram mot fler delar i ditt projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s