Et tu, Tetris!

Jag har bott i kollektiv i ca nio år nu. I samma kollektiv, i samma lägenhet. Jag har trivts och stannat men andra som bott här har bott i snitt kanske ett halvår eller så, vilket betyder att det är ganska många människor som bott här. 25 stycken närmare bestämt, utöver mig själv, och den 26 flyttar in om några veckor. Även om de allra flesta varit helt vanliga fungerande människor och bara en handfull av dem knasiga karaktärer så finns det väldigt många anekdoter av alla de sorter att berätta. Och det är just vad jag fått för mig att göra. Att berätta dessa anekdoter, i serieformat. Och jag har just gjort färdigt ett första kapitel på fjorton sidor.

Jag gjorde denna serie mest som ett test för att se om jag kan. Det har tagit flera månader men jag är ganska nöjd med resultatet och tänker fortsätta jobbet jag påbörjat. Nu när jag är varm i kläderna och vet hur det praktiska jobbet går till kommer det bara bli bättre.

Men jag skulle varmt uppskatta all konstruktiv kritik, både vad gäller bilder och berättandet i sig. Alla kommentarer uppskattas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s