Idag är första dagen på resten av mitt liv

Idag landade dessa två böcker på min hallmatta:

(En av dem landade förvisso nere i kiosken där jag var tvungen att hämta ut den.) Samtidigt fick jag också brev från Konstnärernas Kollektivverkstad, med information om mitt nya medlemskap där. Således är det en dag full av inspiration. När jag hörde posten komma satt jag faktiskt och skar ut ett linoleumtryck också. Det är nu det börjar, som Thomas Öberg sa.

Lite bilder ur böckerna, så ni förstår hur inspirerad jag är:

En reaktion på ”Idag är första dagen på resten av mitt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s