God jul!

Det har blivit lite glest mellan inläggen, men det beror faktiskt inte på att jag legat på latsidan eller att mitt nya jobb kommit i vägen för det kreativa. Jag har fått en hel del gjort på sistone faktiskt. Varför det inte kommit upp på bloggen vet jag dock inte, men nu är det dags!

Så här i juletider har jag två säsongsbetonade grejer att erbjuda:

En uppföljare till min julkalenderfilm från förra året. En kortis om julen och lite annat som kommit i dess väg på sistone.

Samt ett julkort jag knåpade ihop när jag inte kom på några bra julklappar att köpa:

Alldeles för sent kom jag på att jag inte skulle göra nybörjarmisstaget nummer 1: glömma att spegelvända texten. Så det gjorde jag alltså. Och för att vara säker på att de skulle komma fram innan julafton så kunde jag inte göra om och göra rätt. Så det fick bli som det blev.

Bon voyage! God jul!

2 reaktioner på ”God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s