Postgång

Vykortsåret med Trygga Lilla Sverige har börjat! Igår anlände det första vykortet hos sina prenumeranter och så här ser det ut:

”12/1 1979 blir vårdbiträdet Anders Hansson påkommen när han försöker förgifta en vårdtagare med rengöringsmedel på långvårdsavdelningen på Malmö Östra Sjukhus och han döms senare för 11 mord och 16 mordförsök.”, står det tryckt på baksidan och under det en handskriven hälsning från mig.

Vi börjar alltså med Sveriges värsta seriemördare genom tiderna, som blandade frätande rengöringsmedel med saft och gav det till gamlingarna på sjukhuset där han var inhyrd. Trots att dödsfallen alltid kommit väldigt plötsligt var det ingen som misstänkte att de inte var naturliga och inte förrän han blev tagen på bar gärning förstod nån vad som hade hänt. Han erkände själv 27 mord men rätten kunde bara bevisa 11. Mer om dessa hemskheter kan ni höra i detta avsnitt av P3 dokumentär. Eller läsa på Wikipedia.

Så nu är vykortssäsongen igång! Om du inte har hunnit teckna prenumeration än så misströsta inte. Det går fortfarande att göra i min webshop och vill du börja januarivykortet som första så skriv det som kommentar till beställningen så får du denna med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s