Ny tid, ny blogg

Jag har nyss fått veta att jag kom in på Serieskolan i Malmö. Väldigt gött. Det innebär att jag kommer lämna jobbet och byta stad – åtminstone för ett år. Det innebär också att jag kommer vara i ett skapande sammanhang igen och dessutom ha tid att skapa. Framför allt serier, men jag hoppas på att även få ur mig mer av det andra konstnärliga. Det andra kommer fortsätta hamna på den här bloggen som förhoppningsvis kommer uppdateras oftare än tidigare. Det nya, serierna, kommer hamna på den nya bloggen jag startat: Steveserier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s