Seriewip

steve

Jag håller just nu på med arbetsprover för att söka in till Serieskolan i Malmö. Jag vet egentligen inte riktigt hur jag kommit in på serietecknande på sistone men jag antar att mina bilder ofta varit av den berättande sorten så det kanske är lika bra att då löpa hela linan ut och berätta i klartext. Mina arbetsprover är en tio sidor lång serie, på sätt och vis självbiografisk i och med att den innehåller händelser jag varit med om, men min förhoppning är att den inte bara ska vara en ”självbiografisk serie”.

Självinsikt: Jag är väldigt noggrann när jag jobbar. Kanske för noggrann. Den här serien har tagit extremt lång tid att genomföra och frågan är om det inte vore bättre om jag jobbade lite mer ”hafsigt”. Det har jag fått höra åtminstone. Denna serie har tagit mig säkert ett halvår från idé till skiss till tusch till färg. Samtidigt så kan en anledning till att den tagit så lång tid att göra vara att jag jobbar heltid som spårvagnsförare nu för tiden. Hur som helst så är jag halvvägs färdig med färgläggningen nu. Om en knapp månad ska det vara färdigt och inlämnat. Det borde gå.

fjällgatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s