Frihet utan ansvar

Malin Svedjeholm och Svenska Serieförlaget drog igång ett upprop bland serieskapare att göra serier om miljön inför ”klimatmötet” i Paris då höjdare ska bestämma sig för om det är värt att sluta sabba planeten eller ej. Serierna samlas på bloggen Serier för klimatet och på Facebooksidan med samma namn. (In och lajka!) Jag gjorde en serie om köttindustrin och -konsumtionen. Och valfrihet. Personligen äter jag inte kött främst av empatiska skäl men det finns många miljöargument också och dessa tänkte jag kanske kan nå fram till de som inte är så noga med djurens liv men tycker miljön är viktig. Så, här har ni en serie om kött.

Kött

2 reaktioner på ”Frihet utan ansvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s