Där och då

Där och dåDen här serien hade jag egentligen inte tänkt dela med mig av. Det var en av de första serierna jag gjorde och idag är jag inte särskilt nöjd med hur den ser ut. Men jag tror den har ett allmänintresse nu när Syrien återigen blivit ett samtalsämne. Strax efter arabiska våren började jag jobba som spårvagnsförare och i spårvagnen var radion min bästa vän. Jag lyssnade på pratkanalen P1 hela dagarna och i såväl nyheter som övriga program pratades det regelbundet och förväntansfullt om vad som höll på att hända i Tunisien, Egypten, Libyen och hela regionen. Och så Syrien. Samtidigt rullade jag genom Göteborg i en 30 ton tung plåtlåda och återupplevde min hemstad ur nya vinklar. Och det är den dissonansen mellan här/där/nu/då som Där och då handlar om.

sid12 sid34 sid56 sid78 sid910

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s