Änglamakerskan


Nu är det klart och så här ser det ut. Andra delen i Trygga Lilla Sverige handlar om änglamakerskan Hilda Nilsson som levde i Helsingborg och för exakt hundra år sedan gjorde sig till förfärat samtalsämne över hela landet. Sedan dess har hennes berättelse fallit ur den svenska historieskrivningen men jag hoppas den här serien kan hjälpa till att övertyga svenska folket om att det inte var bättre förr.

Nu ska jag ägna fredagskvällen åt att häfta och skära de här fanzinen, så att de är redo till försäljning på Seriefest imorgon. På stadsbibblan i Malmö. Kom dit, vetja! Jag kommer finnas vid Ritualens bord och imorgon kl 13 kommer jag dessutom hålla ett föredrag om fanzineformgivning. Sen händer massa annat spännande där också. Massvis med spännande fanzines förstås. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s