CPH ZINE FEST

zinefest0

I helgen var jag med Ritualen på fanzinefestival i Köpenhamn. Jag var ju främst där för att att sälja mina egna och Ritualens fanzine men jag kan ju inte hålla mig från att köpa på mig ett gäng när jag är på festival. Favoriterna är den superfina Skal vi gå en tur av Sidsel Nielsen Bonde och det ruffiga vikzinet Amazing Maze Zine av Martin Hollmer.zinefest1 zinefest2

Och det visade sig att mina serier sålde rätt bra, så resan gick ungefär jämnt ut också fastän jag bara hade med mig Maja Stina och Astrid till försäljning.

zinefest4

Det är ju kul, särskilt för att jag sålde mer än jag brukar göra. Vet inte om det betyder att mina serier funkar bättre på danskar än andra men jag tror att det även har en del med presentationen att göra. Folk verkar ganska rädda för att plocka upp och öppna mina fanzine för att de är så prydligt gjorda och förpackade så nu hade jag lagt dem lite öppnade så att ingen skulle känna sig rädd för att bläddra. Och det verkar ju ha varit en bra taktik.

Vill du också köpa mina fanzine (eller andras) så går det att göra det på Fosfor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s