Någonstans i Sverige

Jag har nyss börjat rita upp den första serien i mitt projekt Trygga lilla Sverige. Denna utspelar sig i Luleå 1940 och här ser ni de två första sidorna av totalt 24. Utan text, för jag tycker inte det blir snyggt när jag handtextar – istället ska jag skapa ett eget typsnitt baserat på min handstil och texta digitalt, vilket går mycket snabbare men förhoppningen är att det inte ska se så digitalt ut. I den här scenen introduceras huvudkaraktären Gunnar Hedenström och hans vardag, knuten till det svenska förhållandet till världskriget som trappades upp i Europa.

Jag är väldigt peppad och känner att det kan bli nåt riktigt bra av det här, fastän det är första gången jag gör en så här lång serie och gör en serie med så här mycket text (som uteslutande är dialog). Spännande!

flamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s