Kommer du ihåg?

Nu har andra året på Serieskolan dragit igång. Kul på många sätt! Bland annat för att jag då kom åt en datafil som jag glömt göra backup på. Detta var mitt sista serieprojekt på skolan förra året, gjord som en affisch för att sättas upp här och där på gator och torg. (Har varit lite dålig på det, dock.)

Walter

Den är inspirerad av en låt av The Kinks men ska inte ses som en seriedramatisering av låten utan som något eget. För mig var låten mer en språngbräda till en idé om en serie. ”Do you remember Walter” heter låten och den låter så här:

En reaktion på ”Kommer du ihåg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s