WWAJD?

Jag var på besök i mina gamla hemtrakter och hälsade på min bästis Erik. Han ägnar sig bland mycket annat åt att sätta upp spelningar i Göteborg och undrade om inte jag hade lust att göra en affisch åt en av deras kommande spelningar. ”Klart jag vill!” sa jag. Affischer är himla kul att göra och även om jag inte hade så mycket tid att ägna åt den här eftersom jag har mycket annat att göra just nu så blev jag ganska nöjd.

jihad-01

Ni göteborgare borde se till att gå på detta. Det blir nog himla fett! Själv kommer jag dock vara i Köpenhamn på CPH Zine Fest, som en tidigare klasskamrat på Serieskolan just startat upp. Om jag håller min tidsplan kommer jag ha färdigt den första delen i Trygga Lilla Sverige precis lagom till dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s