Betrakta

Vi har haft Coco Moodysson som gästlärare här på Serieskolan i två dagar. (Ni som inte känner till henne har säkert sett eller hört talas om filmen ”Vi är bäst” som är baserad på hennes serie ”Aldrig godnatt” – men ni borde även läsa ”Jag är ditt fan in i döden”.) Hon kom med massa intressanta perspektiv som på många sätt går på tvärs med vad skolan lär oss. Väldigt välkommet och inspirerande! Och hon gav oss en uppgift att jobba med de här två dagarna. Ur ett japanskt livsstilsmagasin fick vi välja varsin rubrik och till den rubriken fanns ett uppslag med prylar att köpa. Vi skulle skapa en serie och minst tre prylar från vårat uppslag skulle finnas med i serien. Jag valde ”Spectating” eftersom det lät som ett tema som skulle gå att göra nåt spännande om. Uppslaget som hörde till denna rubrik såg dock inte alls ut som jag förväntat mig:

20140508-192649.jpg

Men jag blev ganska peppad ändå och lyckades få ihop en kort serie som jag är nöjd med:

Spectating_web

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s