I en annan del av världen

Pension_640

För ett tag sen (faktiskt ganska längesen nu) hade vi på skolan ett samarbete med Latinamerikagrupperna. Vi fick i uppgift att göra serier ämnade för webben som resonerar med Latinamerikagruppernas arbete, särskilt angående etiska regler kring våra allmänna pensionsfonder. Och eftersom vi alla börjat få det här orangea kuvertet hem nu tänkte jag att jag kunde dela med mig av min gifserie, som Latinamerikagrupperna kommer använda som sitt informationsmaterial framöver. Vill ni ha lite mer ingående läsning kring vad serien handlar om hittar ni det här: http://latinamerikagrupperna.se/sv/schyssta-pensionsinvesteringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s