Dendrolagus

Jag har glömt berätta att jag startat förlag! Det har jag. Ett litet förlag som jag förvisso haft i flera år för att ge ut mina egna fanzines men som jag nu rycker upp lite för att ge ut serier av andra skapare och på ett lite mer uppstyrt sätt. Nånstans mitt emellan fanzines och serieböcker. Långa korta serier med fokus på narrativ och gärna ett experimenterande med detta. Allt kommer ges ut på engelska för att nå fler och över huvud taget vara ekonomiskt gångbart.

2promo_small3De två första titlarna släpps nästa vecka i samband med Stockholms Internationella Seriefestival (SIS) och är dels min egen serie ”It all comes back”, om två gamla vänner som springer på varann på gatan och försöker navigera genom sina känslor inför varför de inte setts på väldigt länge. Det andra släppet är en antologi som också fått namnet Dendrolagus. 76 sidor med långa och korta serier med nytänkande och intressanta narrativ av Amalie Götz, Emma-Lisa Henriksson, Hanna Lundin Tistelö, Ylva Oknelid, Jonatan Rosén och Rakel Stammer. Och för att inte bli helt ruinerad har jag kört en crowdfundingkampanj av antologin. Den är fortfarande igång fram till ikväll så gå gärna in där och donera lite till tryckkostnaden i utbyte mot en ett ex av antologin, en pin eller ett screentryck av framsidan som jag gjort.

HÄR kan du göra det.

Och vill du se mer av Dendrolagus kan du följa med på Facebook och Instagram. Och när de väl släppts kommer du kunna köpa serierna via hemsidan: www.dendrolagus.com.

Jag är så himla peppad på att få hem dessa från tryckeriet i nästa vecka. Också väldigt peppad på att vila lite nu för det har varit några väl hårda veckor på sistone. Men nu är allt i det närmsta klart så det finns tid till vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s