Trygga Lilla Sverige 2016

marswebJust nu lägger jag sista handen vid en kalender för 2016 av vykorten jag gjort under året. Bland högtider och liknande markerar jag datum för sådana händelser som jag inte kunnat/hunnit göra vykort eller serier av. För det har ju begåtts ett oräkneligt antal våldsdåd i trygga lilla Sverige. För många för att alla ska få plats i en kalender. Så jag har fått göra nån sorts avgränsning och håller mig till 1900-talet och händelser som kanske fallit lite i glömska. Även om sådant som Palmemordet och Lasermannen är för betydande för att inte vara med. Men kort och gott våldsdåd som borde vara allmänt kända. I mitt arbete med avgränsningen blir jag dock orolig att jag kanske råkat glömma någon händelse så om du kommer på något du tycker borde vara markerat i kalendern får du gärna säga till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s