Fettisdagen

Idag fylls såväl lokala som rikstäckande dagstidningar och kvällstidningar med faktarutor om semlans historia, som under hela dagen citeras i fikarum över hela landet. Som komplement till dessa punktlistor får ni den här serien som jag gjorde förra året, när jag hade som projekt att baka varje bakdag i kalendern. Alltså, kanelbullens dag, våffledagen, chokladbollens dag, osv. Jag samlade allt på en blogg och eftersom semlor ligger mig extra varmt om hjärtat så ritade jag en serie när det var dags för fettisdagen. Och det är det ju nu igen. Grattis!

En reaktion på ”Fettisdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s