Sociala nätverk

Trygga Lilla Sverige har gått och blivit med Facebook-sida! Så om du är där kan du klicka in och gilla sidan för att få mer kontinuerliga uppdateringar om hur det går med projektet. Istället för att bara surfa in här och hoppas på att jag har uppdaterat bloggen, vilket jag så klart också kommer fortsätta göra. Men Facebooksidan är vigd enbart åt Trygga Lilla Sverige medan jag på bloggen skriver om alla möjliga konstnärliga förehavanden jag ägnar mig åt. (Exempelvis var jag på Mitt Möllans julmarknad i helgen och sålde affischer och julkort, förutom serier.) Men det är förstås framför allt serier jag sysslar med för tillfället och just nu håller jag på att skissa på karaktärerna till nästa serie i Trygga Lilla Sverige. Jag är färdig med det övergripande råmanuset och ska ägna veckan åt att finstämma detaljerna i det. Sen är det jul och nyår och allt sånt där som riskerar att komma emellan men förhoppningsvis ska serien vara färdig tidigt i februari. Hur som helst så kommer ni få följa med under arbetets gång, både här på bloggen och på Facebook.

Vi ses!

Tillägg: Nu finns Trygga Lilla Sverige även på Instagram, som @tryggalillasverige. Så om du använder Instagram kan du följa med bakom kulisserna under arbetets gång. Bilderna från Instagram kommer även visas i högerspalten här på bloggen med hjälp av teknikens under.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s