GIFF17

Härom veckan var jag på Göteborgs Filmfestival. Jag brukade alltid gå när jag bodde i Göteborg men har inte haft tid/råd sedan jag flyttade till Malmö. Men i år såg jag till att ha det. Jag upptäckte att ”24 hour comic day” – en dag då serieteckare över hela världen ritar en serie varje timme om vad de gjort under den gångna timmen – skulle infinna sig medan jag var där och jag var lite sugen på att delta i det samtidigt. Men jag har aldrig gjort det förr och jag känner att dagboksserier generellt är svårt, så jag bestämde mig för att öva lite inför händelsen. Så jag började rita snabba serier om filmerna jag såg och vad jag gjorde mellan visningarna. Och upptäckte att jag gillade det, och inte ville avbryta det för 24 hour comic day, så jag körde på med mitt eget race. Jag hann se 16 filmer och även göra 16 serier (men inte så mycket annat) som jag la upp på instagram medan jag gjorde dem. Och här är de nu samlade:

Jag har även tänkt sätta ihop det till ett fanzine så småningom. För att det är kul. Förmodligen lagom till Seriefest som är på stadsbibblan i Malmö 1-2 april. Ses där kanske?

En reaktion på ”GIFF17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s