Tiden är på min sida

Jag såg en serie av Henri Gylander på Instagram som jag tyckte var väldigt fin och inspirerande, så jag bestämde mig för att göra en egen version. Himla kul! Jag har inte varit i ateljén på hela sommaren (har tvingat mig själv till semester sen Trygga lilla Sverige blev färdig, och senaste veckan har jag haft serieworkshop för barn – men när jag såg Henris serie så skissade jag genast ihop min egna och pinade iväg till ateljén dagen därpå. Det var en lördag så jag trodde jag skulle vara ensam där, men där satt Ylva och knotade med det sista på ett nytt bokprojekt. Snart ska jag också börja med ett nytt bokprojekt och hänga mer i ateljén. Mer om det då.

musiken

Musikfacit: RUTA 1 | RUTA 2 | RUTA 3 | RUTA 4

En reaktion på ”Tiden är på min sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s