Läget i Limhamn

Egentligen hade jag tänkt lägga upp den här serien direkt när den var gjord. Jag ville bara färglägga den först. Men jag har kommit fram till att jag förmodligen aldrig kommer ta tag i det, så jag lägger upp den som den är nu. Och även om det var ett tag sig händelserna hände så är den fortfarande aktuell. Det är mitt bidrag till fanzinet Läget i Limhamn, ett dagboksfanzine vi i Ritualen satte ihop efter händelserna vid demonstrationen mot Svenskarnas Parti i Limhamn här i Malmö i somras. Fanzinet finns att köpa för en tia på Fosfor, eller ladda ner gratis från Ritualens hemsida. Det finns även som utställning på bokkafét Amalthea just nu. Gå dit och kolla om du är i Malmö! På vernissagen förra veckan hade vi workshop med besökarna för att skapa ett uppföljningsfanzine som vi ska sätta ihop så snart som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s